Klant

Bij Riekhoff accountants en adviseurs staat de klant centraal en leveren we graag een essentiële bijdrage aan jouw onderneming. We begeleiden en helpen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf om een succesvolle onderneming op te bouwen door het leveren van de juiste informatie.

Daarbij zorgt de kleinschaligheid van ons bedrijf dat wij jouw verzoeken snel en adequaat behandelen.
Wij investeren in de relatie met onze klanten en geloven dat we door een goede onderlinge samenwerking proactief in kunnen spelen op jouw vragen en behoeften.


Kennis

Door onze jarenlange ervaring ben je altijd verzekerd van een deskundig advies. Vanzelfsprekend zijn we accuraat met cijfers als het gaat om jaarrekeningen, financiële administratie of belastingaangifte. Daarbij beschikken wij, door onze opgebouwde ervaring bij gevestigde kantoren, over een uitgebreid netwerk van deskundige partners, denk aan advocaten, notarissen en bankiers. Wij geven jou
up-to-date advies over jouw fiscaal/juridische situatie op basis van de huidige de wet- en regelgeving.


Kwaliteit

Wanneer het gaat om jouw financiën is het belangrijk om met betrouwbare accountants en belastingadviseurs te werken. Riekhoff accountants en adviseurs biedt de kwaliteit en zekerheid die je van een goed accountants- en belastingadvieskantoor mag verwachten. Bij ons is het interpreteren van de gegevens net zo belangrijk als het optellen van de bedragen. Wij zijn adviserende ondernemers die altijd met jou meedenken.

Om jou de kwaliteit en zekerheid te kunnen garanderen vinden wij het belangrijk om aan bepaalde certificering-eisen te voldoen en deel uit te maken van brancheorganisaties. Zo is ons kantoor aangesloten bij het NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en het RB (Register Belastingadviseurs).