Fiscaal aangiftemedewerker (24 - 40 uur)

 

Toe aan een nieuwe stap binnen de aangiftepraktijk?  Ter uitbreiding van ons team komen wij graag in contact met een collega voor de volgende functie:

 

Wat ga je doen? 
In deze functie (24-40 uur) ben je werkzaam binnen ons kantoor als fiscaal aangifte medewerker. Je stelt zelfstandig (complexe) aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op en onderhoudt zelf de contacten met de klanten. Je kunt zelf (eenvoudigere) advieswerkzaamheden oppakken en het opstellen van een bijlage bij de aangifte inkomstbelasting hoort ook tot jouw takenpakket. Verder bedenk je fiscale oplossingen, beoordeel je aanslagen en stel je bezwaarschriften op. Onze klanten bevinden zich in alle segmenten van het MKB waardoor de werkzaamheden divers en uitdagend zullen zijn. 

Naast de vakinhoudelijke werkzaamheden, stimuleren we je ook in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

 

Wie zoeken wij? 
Op ons maak je indruk met de juiste persoonlijkheid en ambitie! Je krijgt energie van het opstellen van fiscale aangiften en het optimaliseren van de fiscale positie van onze klanten. Bij ons staat de klantrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij goed omgaat met onze klanten. Dit doe je door je aan de afgesproken procedures te houden en goede (advies)gesprekken te voeren waarin je de klant ook de ruimte geeft om richting aan het gesprek te geven.  

 

 • Heb je een afgeronde HBO opleiding in de richting van Fiscaal recht en Economie of vergelijkbaar; 
 • Beschik je over de nodige relevante werkervaring; 
 • Heb je, bij voorkeur, kennis van/ervaring met Fiscaal gemak; 
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
 • Ben je klantgericht en een teamspeler met aandacht voor de mensen achter de cijfers; 
 • Heb je een analytische blik, oog voor details en een flinke dosis service- en resultaatgerichtheid; 
 • Heb je talent om jouw werk goed te plannen, de juiste prioriteiten te stellen en deadlines te halen; 


Wat wij ook belangrijk vinden is dat je ambitieus en leergierig bent en bereid bent om meters te maken.
 

Riekhoff accountants en adviseurs 
Bij Riekhoff accountants en adviseurs weten we als geen ander dat ondernemen een uitdaging is. Een ondernemer heeft hart voor zijn mensen, klanten, producten, diensten en is persoonlijk betrokken bij eventuele bedrijfsveranderingen. Daarbij moet een ondernemer op de hoogte zijn van de voortdurend veranderende wet- en regelgeving in het bedrijfsleven en (moeilijke) beslissingen maken op het gebied van financiële en fiscale vraagstukken.  
 
Bij Riekhoff accountants en adviseurs staat de klant, kennis en kwaliteit centraal en bieden we een volledig pakket aan van diensten op het gebied van accountancy, administratie en fiscaliteit. 

 

Wat bieden wij? 

 • Marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • Volop studie mogelijkheden 
 • Open en plezierige werksfeer 
 • Gezonde balans tussen werk en privé 

Contact: 
Herken jij jezelf in de bovenstaande beschrijving? Solliciteer dan direct. Jouw motivatiebrief én curriculum vitae mogen gestuurd worden naar bas@riekhoff.nl t.a.v. Bas Riekhoff.  
 
Wil je meer weten over de inhoud van deze vacature?  Neem dan contact op met Bas Riekhoff (accountant & Register Belastingadviseur) via bas@riekhoff.nl of 06 - 30 39 74 66